Cari Blog Ini

Kijk Hier De Samenvatting Excelsior Maassluis Jong Sparta

Kijk hier de samenvatting Excelsior Maassluis - Jong Sparta

Verslag van de wedstrijd

Excelsior Maassluis en Jong Sparta speelden afgelopen zaterdag tegen elkaar in de Tweede Divisie. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Excelsior Maassluis kwam twee keer op voorsprong, maar Jong Sparta wist beide keren terug te komen.

In de eerste helft opende Excelsior Maassluis de score via een doelpunt van spits Thomas Verheijdt. Jong Sparta kwam echter nog voor rust op gelijke hoogte door een doelpunt van aanvaller Lennart Thy.

In de tweede helft nam Excelsior Maassluis opnieuw de leiding door een doelpunt van middenvelder Lars Stout. Jong Sparta gaf echter niet op en wist in de slotfase van de wedstrijd alsnog gelijk te maken door een doelpunt van invaller Younes Namli.

Hoogtepunten van de wedstrijd

* Excelsior Maassluis kwam twee keer op voorsprong, maar Jong Sparta wist beide keren terug te komen. * Thomas Verheijdt en Lars Stout scoorden voor Excelsior Maassluis. * Lennart Thy en Younes Namli scoorden voor Jong Sparta. * De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.